Anasayfa - Sağlık Bilişim Derneği - Sağlık Bilişim Yöneticileri ve Akademisyenleri Açılım Platformu - www.saglikbilisimdernegi.org

Sağlık Bilişim Derneği, üyelerinin profesyonel gelişimlerine ortak olmayı hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur. Sağlık Bilişim Derneği, Liderlik, Verimlilik, Birliktelik ve Sorumluluk değerleri çerçevesinde, üyelerinin günümüzün ve geleceğin iş dünyasındaki başarılarına destek olmayı amaçlıyor.

OVERVIEW

This domain saglikbilisimdernegi.org currently has a traffic classification of zero (the lower the better). We have sifted fifteen pages within the site saglikbilisimdernegi.org and found one website interfacing with saglikbilisimdernegi.org. We were able to note one contacts and locations for saglikbilisimdernegi.org to help you contact them. We were able to note three public media accounts enjoyed by saglikbilisimdernegi.org. This domain saglikbilisimdernegi.org has been on the internet for six hundred and seventy weeks, three days, five hours, and nineteen minutes.
Pages Analyzed
Links to this site
Locations
Social Links
Online Since
Jul 2011

SAGLIKBILISIMDERNEGI.ORG RANKINGS

This domain saglikbilisimdernegi.org has seen variant levels of traffic until the end of the year.
Traffic for saglikbilisimdernegi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for saglikbilisimdernegi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for saglikbilisimdernegi.org

SAGLIKBILISIMDERNEGI.ORG HISTORY

This domain saglikbilisimdernegi.org was created on July 16, 2011. It is now six hundred and seventy weeks, three days, five hours, and nineteen minutes young.
REGISTERED
July

SITE AGE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO WEB PAGE

WHAT DOES SAGLIKBILISIMDERNEGI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of saglikbilisimdernegi.org Mobile Screenshot of saglikbilisimdernegi.org Tablet Screenshot of saglikbilisimdernegi.org

CONTACTS

Privacy Protection Service INC dba PrivacyProtect.org

Domain Admin

C/O ID#10760, PO Box 16

Nobby Beach, Queensland, QLD 4218

AU

SAGLIKBILISIMDERNEGI.ORG HOST

We detected that a lone root page on saglikbilisimdernegi.org took one thousand four hundred and fifty-three milliseconds to load. Our crawlers could not observe a SSL certificate, so in conclusion we consider this site not secure.
Load time
1.453 seconds
SSL
NOT SECURE
Internet Address
184.172.15.228

NAME SERVERS

ns1.webfaction.com
ns2.webfaction.com

SERVER OPERATING SYSTEM

I observed that this website is operating the nginx operating system.

PAGE TITLE

DESCRIPTION

CONTENT

This domain saglikbilisimdernegi.org states the following, "HBYS Hastane Bilgi yönetim Sistemi." Our analyzers observed that the website stated " Sağlık Bilişim Derneği Sosyal ağlar." The Website also stated " Mobil ve Akıllı Hastane Teknolojileri. Son dönemde mobil sağlık ve akıllı hastane kavramlarını sıkça duyar olduk. Dijital hastaneye ilk adım Yeşil hastane. Sağlıkta dönüşüm, gelişim ve sağlık geleceğinin şekillenmesi konularının her . Dijital hastanede ikinci adım Akıllı hastane." The website's header had saglik bilisim dernegi as the most important keyword. It was followed by sağlık, bilişim, and yönetici which isn't as ranked as highly as saglik bilisim dernegi. The next words the site used was platform. bilişim zirvesi was also included but will not be seen by web crawlers.

VIEW OTHER WEBSITES

Saglikbir.com Sağlık, Kanser, Şifalı bitkiler, Bakım önerileri

Faranjite ne iyi gelir? Faranjit nedir ve nasıl geçer, faranjite iyi gelen bitkiler, faranjit nasıl geçer, faranjite iyi gelen bitki çayları nelerdir. Kansızlığa ne iyi gelir? Diğer adı anemi olan kansızlığa ne iyi gelir, kansızlık nasıl geçer, kansızlığa iyi gelen bitkiler ve doğal tedavi yöntemleri. Arı sokmasına ne iyi gelir? Arı sokmasına iyi gelen bitkisel tedavi yöntemleri ve arı sokmasına iyi gelen bitkiler yer alıyor. Yirmilik diş ağrısına ne iyi gelir? Geniz akıntısına ne iyi gelir? Adet ağrısın.

Health Blog

The plaque often narrows the artery so that the heart does not get enough blood.

Sağlık bilgileri

Çocugun baskalarinin cinsel organlarina ilgi göstermesi durumunda buralarin kisilere özel yerler oldugunun ve bu durumun karsidaki kisiyi rahatsiz edebilecegi söylenmelidir. Ayni sekilde kendisinin de özel yerlerine baskalarinin dokunmasinin da yanlis oldugunu ve bu konuda kisilere saygi gösterilmesi gerektigi anlatilmalidir. Çocugun bazi konularda gereginden fazla bilgilendirilmesi ve uygun olamayan bazi seyleri görmesi , çocukta cinsel olarak çok erke.

. - ilsaglik - Blogcu.com

Anneme altın da pırlanta da çok yakışır! Annemiz bizim her şeyimiz Aramızda sonsuza kadar sürecek, çok güçlü bir bağ var. Öksürük için çareler - öksürüğe karşı. Öksürük bazen oldukça ağrılı bir sağlık sorunu olabilir. Öksürüğün türü ve ortaya çıkış nedeni tedavi. Depresyon deyip kestirip atmayın, Dikkat edin.